Görüntülü Konuşma Sistemleri için  kaliteli hizmet uygun fiyat garantisi

Bölgemiz de hızlı ve yerinde teknik servis hizmetini sunmaktan ,Alanında deneyimli elektrik ustaları ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız

aydınlık günler dileriz

 

Görüntülü Konuşma Sistemleri , geleneksel apartman mevzuşma sistemlerinden farklı olarak, kapıdaki misafirleriniz ile görüntülü olarak da iletişim kurmanıza imkan sağlar. Üstelik bir tek giriş kapısına değil, binanın etrafına yerleştirilmiş güvenlik kameralarının görüntülerine de ulaşılabilir ve güvenliğinizi fazlalaştırabilirsiniz.

Görüntülü interkom sistemleri diğer dairelerle görüntülü ve sesli olarak bildirişim kurmanıza olanak sağlar ve hem ip tabanlı bununla birlikte analog tabanlı olarak kullanılabilir. Her iki türde de tek kablo üzerinden ses, görüntü ve enerji aktarılabilmesi yardımıyla hızlı ve basit kurulum yapılabilirken, bununla beraber kablolama maliyeti de düşürülür.

Ayrıca interkom sistemleri; kameralı güvenlik, hırsız alarm ve mevcut mesajşim sistemlerinizle tam entegre olabilir.

Bu sayede örneğin; binanın içindeki ve dışındaki güvenlik kameraları izlenebilir, hırsız alarm sistemi açıp kapatılabilir, sisteme uzaktan bağlanarak misafler görülüp kapı açılabilir ve mevcut santrala bağlanarak görüşmeler yapılabilir. Doğal olarak ki görüntülü interkom sistemleriyle yapılabilecekler bunlarla sınırlı değil! Güvenliğinizi sağlarken yaşamınızı kolaylaştırmak istiyorsanız Görüntülü Konuşma Sistemleri sistemleri Kullanmalısınız.

Kategoriler: Blog

0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir